واكنش سينمايي به طرح پرحاشيه مجلس

به بروزترين وبلاگ جامع گردشگري خوش آمديد

واكنش سينمايي به طرح پرحاشيه مجلس

۱۶ بازديد ۰ نظر

اتحاديه تهيه كنندگان فيلم بيانيه اي در مورد طرح پارلمان تحت عنوان “حفاظت از فضاي مجازي” صادر كرد كه با واكنش ها و واكنش هاي مختلف همراه شد. به گزارش مجله روز و بر اساس اخبار رسيده از اتحاديه توليدكنندگان ، متن اين بيانيه به شرح زير است: “در شرايطي كه تورم بي رويه معيشت …

واكنش سينمايي به طرح پرحاشيه مجلس https://majale-rooz.ir/2021/07/واكنش-سينمايي-به-طرح-پرحاشيه-مجلس/ مجله روز Fri, 30 Jul 2021 14:29:55 0000 فرهنگ و هنر https://majale-rooz.ir/2021/07/واكنش-سينمايي-به-طرح-پرحاشيه-مجلس/ اتحاديه تهيه كنندگان فيلم بيانيه اي در مورد طرح پارلمان تحت عنوان “حفاظت از فضاي مجازي” صادر كرد كه با واكنش ها و واكنش هاي مختلف همراه شد. به گزارش مجله روز و بر اساس اخبار رسيده از اتحاديه توليدكنندگان ، متن اين بيانيه به شرح زير است: “در شرايطي كه تورم بي رويه معيشت …

اتحاديه تهيه كنندگان فيلم بيانيه اي در مورد طرح پارلمان تحت عنوان “حفاظت از فضاي مجازي” صادر كرد كه با واكنش ها و واكنش هاي مختلف همراه شد.

به گزارش مجله روز و بر اساس اخبار رسيده از اتحاديه توليدكنندگان ، متن اين بيانيه به شرح زير است:

“در شرايطي كه تورم بي رويه معيشت مردم ، تاج جهش يافته سلامت مردم و كم آبي زندگي مردم و محيط زيست كشور را هدف قرار مي دهد ، نمايندگان نمي دانند كه چه نسبتي با اين افراد دارند و جغرافياي آن آنها مشكلات غيرحرفه اي دارند ، اصولي ندارند و بسياري از آنها. ” آنها در جلسات غيرعلني به اصل 85 قانون اساسي اشاره كردند تا پيامدهاي اجراي اين طرح و همچنين مفاد آن مبهم و قابل تفسير با نظر شخصي باشد. جمهوري اسلامي با شعارهاي “استقلال” و “آزادي” به قدرت رسيد و اكنون مي بينيم كه خواص كور پس از “استقلال” نيز با اين طرح جاهلانه اصل “آزادي” را نقض كردند.

اين اولين بار نيست كه ممنوعيت استفاده از فناوري روز به تصويب مي رسد. يك بار فيلم و يك فيلم ماهواره اي و حالا نوبت به اينترنت رسيده است. در نگاه اول ، ممكن است به نظر برسد كه ذهن اين نمايندگان به ظاهر انقلابي تا سال 1957 نرسيده بود. اما اگر شعارهاي روزهاي اوليه انقلاب را مرور كنيم ، متوجه مي شويم كه اقدامات ، خواسته ها و برنامه هاي اين نمايندگان نيست. فقط با انقلاب ناسازگار است ، اما آنها كاملاً مخالف آن هستند. پيشينيان اين نمايندگان متحجر ، فيلمبرداري را در يك نقطه و ماهواره را در نقطه اي ديگر ممنوع كردند. نتيجه آن پخش ويدئو و ماهواره در سراسر ايران بود و هيچ قانون و مقرراتي نمي توانست با اين فناوري مخالفت كند.

س Anotherال ديگري كه ذهن بسياري از انديشمندان را به خود مشغول كرده است اين است كه اين نمايندگان از كجا به مجلس رفتند؟ آيا آنها واقعاً در ايران و در بين مردم زندگي مي كنند؟ آيا آنها از مشكلات و رنج هاي زيادي كه در سال هاي اخير به دليل بي تدبيري و فساد اقتصادي بر مردم تحميل شده آگاه هستند؟ چرا هيچ تصميمي براي مبارزه با فساد اقتصادي ، برخورد با بدهكاران بزرگ بانكي و غيره نمي گيرند؟ يا آيا آنها معتقدند كه با مسدود كردن اينترنت جهاني مي توانند ناكارآمدي و فساد را به طور نامحدود بپوشانند؟ آيا معتقديد اجراي طرح حفاظت مي تواند ميزهاي خالي افراد را رنگ آميزي كرده و شرايط زندگي آنها را بهبود بخشد؟ آيا مشكلاتي مانند بيكاري ، كمبود آب ، كمبود برق و … كه ناشي از بي تدبيري اموال نابينايان است ، با طرح حفاظتي قابل حل است؟

اگر از سخنان متخصصان حوزه فضاي مجازي پيروي كنيد ، آنها با استدلال هاي علمي به شما نشان خواهند داد كه طراحان اين طرح – يا بهتر بگويم توطئه گران عليه اصل “آزادي” در جمهوري اسلامي – چندان آشنا نبودند. با فضاي مجازي برخي از مفاد اين طرح قابل اجرا نيست و موارد متناقض و قابل تفسير نيز در بسياري از طرح هاي غير منطقي اين طرح ديده مي شود.

روزهايي كه خشم عمومي از بي تدبيري برخي از مقامات برانگيخته مي شود ، اجراي طرحي كه ارتباطات ايران با جامعه بين المللي را از بين مي برد يا انتقال ايده ها و نظرات آنها به جامعه بين المللي ، باعث بسته شدن هزاران كسب و كار در اينترنت شد. و منابع و برنامه هاي آموزشي معتبر خارجي را تعطيل كنيد. دور از دسترس ايرانيان با استعداد ، مي تواند منجر به شيوع ويرانگري شود كه پيامدهاي وحشتناكي را براي ملت و نظام به دنبال خواهد داشت.

همانطور كه گفتيم ، اين طرح بي پروا توطئه اي است عليه اصل آزادي در جمهوري اسلامي. اجراي اين طرح اعم از علمي و اقتصادي ضربه مهلكي به كشور و نظام خواهد بود. اگر اسرائيل ، ايالات متحده و عربستان سعودي با صرف ميليون ها دلار بهترين انديشمندان جهان را براي طراحي نقشه اي براي توطئه عليه جمهوري اسلامي و برانگيختن خشم مردم گرد هم آورده بودند ، هرگز از نظر زنده ماندن و موفقيت باقي نمي ماند. اين نشانگر كوري و ساده لوحي نمايندگاني است كه سرانجام سفيه بودن اين طرح را به اصل 85 قانون اساسي ارجاع دادند.

مجلس سابقه تصويب طرح هاي ضد مردمي را دارد كه نمونه بارز آن تصويب ماده 8 بيمه بود كه در نهايت به نفع شركت هاي بيمه و به ضرر مردم تمام شد. مثال ديگر تحميل هنرمندان با درآمد بيش از 200 ميليون نفر در سال بود ، در حالي كه به دليل تورم بالا و حداقل نرخ دستمزد ، اين ميزان درآمد سالانه براي زندگي كافي نيست و هنوز بخشي كمتر از ماليات كسر مي شود. . با حضور مشاور فرهنگي در كنار رئيس مجلس تصور مي شد كه از تصويب هاي ضد فرهنگي اجتناب مي شود ، اما جالب است كه در دوران تصدي وي ، ضد فرهنگي ترين و ضد مردمي ترين طرح تاريخ مجلس بود. مورد تأييد است. و همچنين از جمله طراحان اين طرح ضد فرهنگي است. لازم به ذكر است كه در اواخر سال گذشته ، چندين نماينده به همراه وي طرحي را تصويب كردند كه بر اساس آن نمايش از وزارت جهت گيري در ساداسيما به خانه منتقل شد. اين ، علي رغم بركناري وزارت جهت گيري و تضعيف بخش فرهنگي دولت بعدي ، سازمان جديدي را به ليست طولاني سازمان هاي بودجه اي كشور اضافه كرد كه با توجه به اين واقعيت ، نمونه بارز بي تدبيري ، اقتصادي و فرهنگي است. كسري بودجه سال جاري علاوه بر اين ، Satra شرايط بسيار سختي را به تامين كنندگان بخش خصوصي با برون سپاري حسابرسي به شركت هاي خصوصي تحميل كرده است. نمايندگان موافق اين برنامه هاي ضد فرهنگي و ضد مردمي و همچنين مشاور فرهنگي رئيس مجلس بايد در قبال سهل انگاري و خساراتي كه به ملت و نظام وارد كرده اند ، پاسخگو باشند.

فيلمسازان ، به عنوان ناظران وضعيت جامعه ، از حاميان اين طرح مي پرسند كه چگونه در شرايطي كه بحران هاي اقتصادي و آب و هوايي متعدد شرايط زندگي در ايران را بسيار دشوار كرده است ، چگونه مي بينيد كه راه حلي براي خروج از اين بحران ها وجود دارد كه باعث مسدود شدن جهان شده است. اينترنت؟ آيا نرخ بيكاري بالا را در جامعه مشاهده كرده ايد؟ آيا ذهن بسته شما مي تواند درك كند كه با اجراي اين طرح ميليون ها نفر به تعداد بيكاران در كشور اضافه مي شوند و اين تنها وضعيت بحراني كشور را بدتر مي كند؟ نقشه شما توطئه اي عليه ملت و جمهوري نظام است. بنابراين ، ما به شدت به شما نمايندگان نالايق و غيرحرفه اي كه با كمترين آراي ممكن وارد پارلمان شده ايد و از دشمني با ملت صرف نظر كرده ايد و سعي مي كنيد جبران عدم محبوبيت شما ، برنامه هاي فوري و م effectiveثر شما براي حل مشكلات كمبود آب و برق را جبران كنيم ، هشدار مي دهيم. و مبارزه با تورم شديد “و تصويب بهبود شرايط زندگي مردم.”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.